Армеец

Застрахователно акционерно дружество Армеец започва съществуването си на българския пазар през 1996 г. Началото на пътя им е поставено благодарение на няколко основни акционери, като Министерството на отбраната и търговски дружества от системата на ведомството. Компанията се развива много бързо на пазара с голяма конкуренция, с която успява да се справи. През 2012 г. дружеството излиза на чело на пазара на общото застраховане с 12,8% пазарен дял. Това е и най-успешната година за компанията до този момент, защото получават и престижния приз за „Застраховател на годината”.

Екипът на компанията дори няма време да се порадва на наградата, защото само след няколко кратки месеца, но вече през новата 2013 г., получават нов приз. ЗАД Армеец има портфолиото с най-добри продукти в областта на автомобилното застраховане.

Визия и мисия на ЗАД Армеец 

Застрахователно акционерно дружество Армеец е компания, която се е утвърдила на българския пазар и е позната на клиентите. Това е наистина голямо предимство за дружеството. Те поставят пред себе си много високи цели.

На първо място ЗАД Армеец се занимава с диверсификацията на портфейла си. Компанията постигна завидна финансова стабилност през годините. Най-големият успех беше постигнат през 2008 г., когато „Химимпорт” придобива мажоритарния дял от компанията. Това е начинът, по който компанията показва колко са важни клиентите и тяхното спокойствие. Компанията може да гарантира високото качество на услугите чрез съкратените процедури по изплащане на премиите при настъпило застрахователно събитие.

Грижата за клиентите обаче не се простира само във финансовата част на сделките. Компанията безкомпромисно налага високи стандарти за продуктите и обслужването си. Стремежът на ЗАД Армеец е да изненада клиентите си с повече, отколкото са очаквали.

В момента дружеството се съсредоточава в разрастването на клоновата си мрежа. Сега тя е толкова обширна, че много застрахователни компании могат да завиждат на връзката с клиентите, която има ЗАД Армеец. Потребителите могат да разчитат, че дружеството им предлага много гъвкави продукти и ще намери решение, което е подходящо за индивидуалните изисквания на всеки един от тях.

Продукти на компанията

ЗАД Армеец е застраховател, който е специализиран в предоставянето на полици, които обезщетяват движимото и недвижимото имущество на клиентите. Тесният фокус, който има дружеството, довежда до много високо качество и съкратени срокове за изпълнение.

Най-добрите условия на пазара за автомобилно застраховане могат да бъдат намерени именно в ЗАД Армеец. Дружеството покрива еднакво добре както задължителния сектор на „Гражданска отговорност”, така и доброволното закупуване на полици за „Автокаско”.

Клиентите, които искат да сключат някакъв вид автомобилна застраховка, могат да разчитат на висок морал и професионализъм от страна на застрахователните агенти. Продуктите на дружеството са създадени така, че най-добре да пазят интересите на застрахованото лице. Не се допускат никакви компромиси с качеството и времето за изпълнение.

Дружеството притежава достатъчно ресурси, за да може да си позволи да направи отстъпки на своите редовни клиенти. Освен това онези, които за пръв път избират ЗАД Армеец, трябва да знаят, че сключването на две застраховки, като „Автокаско” и „Гражданска отговорност”, винаги носи допълнителна отстъпка. Това е само един пример за гъвкавостта на дружеството.

Дружеството се специализира и в друга много важна област от живота ни – застраховането на домове. По този начин ЗАД Армеец успява да обхване целия жизнен цикъл на клиентите си – докато са в дома си и докато са на пътя.

Добави коментар

Твоят емайл няма да публикува