ОЛИМПИК

Застрахователна компания Олимпик е създадена през 1995 г. на екзотичния остров Кипър. Пазарът и икономическите условия не винаги са се отнасяли ласкаво към компанията. Екипът обаче успява да се справи с предизвикателствата и да надскочи пределите на Острова на Афродита. Разрастването на компанията стига до границите на България през 2009 г. Комисията за финансов надзор (КФН) издава необходимите документи, с които тя може да започне да се занимава с общо застраховане. Готова е да стъпи на пазара с кипърския си опит и европейските практики за безкомпромисни процедури.

Политика на компанията

Застрахователна компания Олимпик поставя индивидуалните изисквания на клиентите на първо място. Това може да се види съвсем ясно във всеки аспект от дейността им. Компанията има гъвкава политика по отношение на цените, а също така и на предлаганите продукти.

Целта на компанията е да изгради гъста мрежа от офиси в цялата страна. Това ще бъде невероятно улеснение за клиентите, които ще могат да получават консултации и документи възможно най-близо до домовете си.

За разлика от конкурентите си на застрахователния пазар, от застрахователна компания Олимпик наблягат най-вече на превенцията. Това е техният подход, който се е доказал като много ефективен през годините.

Коректността е водещото кредо на компанията, когато става дума за настъпване на застрахователното събитие. Клиентите, които са избрали да се застраховат при тях, могат да останат спокойни за финансовата част, която е покрита от застраховката. Това е грижа единствено на застрахователно дружество Олимпик.

Екипът на Олимпик

Застрахователната компания много държи на своя екип и се стреми да създава и назначава качествени кадри. Системата за управление, която използва дружеството, е едностепенна. Това означава, че мениджърите на компанията и експертния екип общуват безпрепятствено. Това е едно от най-големите предимства, които има компанията и предлага на своите клиенти.

Компанията има много строги изисквания по отношение на своите кадри. Всички те се отличават с престижно образование в областта на застраховането и сходните икономически дейности. Специалистите, които работят за застрахователна компания „Олипмпик”, са висококвалифицирани и всепризнати в областта.

Фирмата отдава голямо значение и на опита в застраховането. Той им помага да се фокусират върху точните нужди на клиентите, като по този начин им предоставят най-добрия застрахователен продукт.

Именно това е помогнало на компанията да развие портфолиото си от продукти толкова много за краткия период, в който оперира на българския пазар. Клиентите могат да си направят широк спектър от застраховки в застрахователна компания Олимпик.

Портфолио на компанията

Компанията предлага голямо разнообразие от застрахователни услуги. Експертите на дружеството са готови да работят с клиентите, докато и двете страни са напълно удовлетворени. Компанията покрива всички аспекти на автомобилното застраховане – автокаско и застраховка „Гражданска отговорност”. Освен това потребителите, които искат да използват и други застрахователни полици, за да се подсигурят, несъмнено могат да го направят. Те могат да застраховат имуществото, което притежават. Целият спектър от услуги е на тяхно разположение. Компанията има силни позиции и опит в областта на транспортното застраховане. Застраховките „Злополука” също са покрити в продуктите на компанията. В този случай има много вариации, между които може да се избира. Такива са например: Злополука на местата в МПС, злополука на учащи, Злополука на гости на хотели, Задължителна застраховка Трудова Злополука и т.н.

Добави коментар

Твоят емайл няма да публикува