ЕВРОИНС

История на дружеството

Две години маркират големите успехи на „Застрахователно дружество Евроинс ”АД. Те са 1998 и 2005 г. Историята на застрахователната компания, която е една от първите в България, започва в края на 90-те години. Въпреки трудната икономическа обстановка в България по онова време, дружеството успява да се справи с предизвикателствата и институциите издават разрешението за извършаване на застрахователна дейност.

През годините компанията постепенно завоюва солиден пазарен дял. Това се дължи именно на интелигентния им подход към всеки проблем, продукт или клиент. Усилията им се отплащат като идва и втората голяма победа за редиците на компанията. В края на 2005 г. Комисията за финансов надзор записва компанията в регистъра на публичните дружества. Акциите на застрахователната компания започват да се предлагат на Българската фондова борса в последния ден на Януари 2006г.

Доказателствата за верния път, по който е поело дружеството, идват по-късно. Първото признание датира от 2007 г., когато „Застрахователно дружество Евроинс ”АД е обявено за компанията с най-добро корпоративно управление. Наградите не подминават компанията и през следващата година, когато получават приз, който е еквивалентен на наградите за цялостно творчество. Само за десет години те са извървели дългия път от зараждащо се дружество до застраховател на годината.

Мисия на Евроинс

През цялото време, през което „Застрахователно дружество Евроинс ”АД присъства на българския пазар, се отличава с изключително интелигентния си подход към застраховането като дейност. Вероятно, именно това дава такова стратегическо предимство както на компанията, така и на клиентите ѝ. Големите успехи не са причина за забавяне на развитието на компанията. Мениджърският екип и служителите поставят все по-големи цели пред себе си.

С всяка изминала година дружеството се стреми да разшири пазарния си дял. Това трябва да осигури необходимата финансова стабилност, от която се интересуват клиентите. Освен това застрахователното дружество се фокусира в изграждането на конкурентни продукти на пазара. Те винаги се отличават с иновация и огромна гъвкавост, два фактора, които са изцяло в полза на клиента.

За осъществяването на мисията си дружеството е изградило и нещо като морален кодекс. Най-големият добродетел за служителите на „Застрахователно дружество Евроинс ”АД безспорно е професионализмът. Всички служители на компанията са водени от своите чувства за новаторство и почтеност. Клиентите, избрали дружеството за свой застраховател, могат да разчитат на голяма надеждност и откритост при представяне на възможностите на всяка полица.

Продукти и офиси

Компания с влиянието на „Застрахователно дружество Евроинс ”АД не може да си позволи да предостави на клиентите си нищо по-малко от удобство и сигурност. Именно това са причината и мотивацията, които стоят зад изграждането на една от най-силните мрежи от офиси в страната. Офисите на компанията могат да бъдат намерени не само в най-големите градове на страната, но и в малките населени места. Това е една от причините, поради които клиентите продължават да се връщат към застрахователното дружество повече от десетилетие.

Опитът и професионализмът дават на „Застрахователно дружество Евроинс ”АД невероятна преднина, която компанията осребрява в най-богатото портфолио от услуги. Клиентите на дружеството могат да застраховат всичко, което пожелаят. Освен това дружеството предлага редица промоции и услуги, което допълнително улеснява клиентите в избора на застраховател. Това е единственото тежко решение, което те трябва да направят, продуктите на компанията ще им предложат възможности, за които не са подозирали преди.

Добави коментар

Твоят емайл няма да публикува