БУЛ ИНС

Пътят на застрахователно дружество Бул Инс започва във финансовата несигурност на 1995 г. Тогава компанията е учредена като общо застрахователно дружество. Само след три кратки години и въпреки трудната икономическа обстановка, Бул Инс се превръща в лицензиран застраховател. Датата е 16 юли 1998 г., с която е поставено началото на една от водещите компании на българския застрахователен пазар.

Бул Инс ще продължава да доказва лидерството си, като поддържа положителни финансови резултати през всички години на българския застрахователен пазар. Компанията осигурява допълнителна сигурност на клиентите си и чрез работата със световно признати презастрахователни компании.

Завоюване на лидерската позиция

На конкурентния пазар на българското застраховане Бул Инс се доказва като лидер в областта на автомобилното застраховане. Компанията е на първа позиция по сключване на застраховки „Автокаско” години наред. Освен това Бул Инс регистрира невероятни успехи и в общото застраховане.

Компанията успява да защити ценностите, за които се бори, благодарение на модерния подход към застраховането и огромното внимание към клиентите. Бул Инс е предпочитан застраховател заради няколко силни страни, които притежава. Те не могат да бъдат намерени при друга компания на пазара.

Компанията залага на последни технологии

На първо място Бул Инс разчита на модерна технология за безкасово ликвидиране на щети. Компанията няма конкуренция, що се отнася до изплащане на обезщетения при настъпването на евентуално застрахователно събитие.

За Бул Инс няма компромиси при предоставянето на услугата. Клиентите са максимално улеснени. Компанията разполага с ликвидационна служба, сервиз и салон за клиенти, които са на едно и също място. Това е жизнено важен момент в предоставянето на качествена застрахователна услуга, защото не се допускат никакви грешки в комуникацията между компанията и клиентите.

Грижа за клиентите

Качеството на обслужването и бързата услуга са основни цели за Бул Инс. Това е и причината компанията да разполага със система за ликвидация на щетите на превозните средства. Интересен факт е, че Бул Инс е единствената компания на българския пазар, която разполага с толкова модерна технология.

Главният приоритет на Бул Инс е да осигури сигурността на клиентите си. Застрахователните агенти на компанията предоставят качествено и бързо оценяване на риска. Тяхно задължение е да се погрижат за застрахователните нужди на всеки един клиент на Бул Инс. Компетентната им консултация винаги дава на клиента възможността да направи правилния избор. Застрахователната политика на Бул Инс гарантира перфектни условия в ликвидацията на щети.

Бул Инс и служителите ѝ вярват в непрекъснатото усъвършенстване. Това е и причината за постоянно повишаващото се качество на застрахователните услуги и отношение към клиентите.

Благодарение на правилната си пазарна политика  Бул Инс получава признание и от всички институции, които са свързани със застраховането у нас. Компанията е член на Асоциацията на българските застрахователи, както и на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Участието на Бул Инс в тези национални организации носи допълнително спокойствие на клиентите.

БУЛ ИНС с поглед в Бъдещето

Бул Инс има гъста клонова мрежа, която е на територията на цялата страна. Това е поредното удобство, което компанията предоставя на клиентите си. Освен това застрахователното дружество може да бъде намерено в интернет. Сайтът им предоставя интересна и полезна информация за всеки раздел от застраховането. Компетентните служители могат да помогнат на клиентите с консултация при закупуването на застрахователна полица.

Бул Инс не е просто застрахователна компания. Името на фирмата се е превърнало в синоним на коректност и почтеност. Качествените застрахователни продукти, както и бързината при изплащане на сумите, предопределят успеха на компанията. Бул Инс е съзнателният избор на хиляди клиенти, защото компанията се е утвърдила като институция в застраховането. Това е ситуация, която предвещава бъдещи успехи и доволни клиенти.

Добави коментар

Твоят емайл няма да публикува